Meteen naar de inhoud
#kooplokaalberingen

Hoe lokaal kan een vaderdag cadeau zijn?

Kadeco

Het perfecte lokale Vaderdag cadeau!

Hoe kan je elkaar beter ondersteunen in deze tijden dan samen een project uit te werken? Kadeco en brouwerij Het Aerts Paradijs staken de koppen bij elkaar om het ultieme Vaderdag cadeau samen te stellen.

Het is een extra lange, gegraveerde bierhouder geworden gevuld met uitstekende bieren: een mix van Goud, Brons en Saison gebrouwen door Het Aerts Paradijs in Koersel.

Kadeco, uit Stal zorgt al jaren voor gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid. Sinds dit jaar zijn er ook geboortekaartjes en doopsuiker toegevoegd aan het assortiment. Neem zeker eens een kijkje op de vernieuwde website!

De brouwerij van Het Aertsparadijs werd recent gerenoveerd en uitgebreid met een stokerij. Bij hen kan je ook terecht voor gezellige bierproeverijen. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Het unieke aan dit project is ook dat ze de gevulde bierstaanders zullen leveren tijdens het Vaderdag weekend. Het enige wat je moet doen is de bestelling online plaatsten via www.kadeco.be of www.hetaertsparadijs.be

Kadeco

Wil Jij zo'n bierhouder winnen?

  • Maak een foto van jou bij een lokale handelaar in Beringen of met een product uit Beringen.  
  • Plaats deze foto op je facebook, gebruik #kooplokaalberingen en tag onze facebookpagina kooplokaalberingen
  • op vaderdag 14/06 verloten we deze bierhouder!
  • Veel succes en koop lokaal!

Volg ons facebook

Beringen
X