Meteen naar de inhoud

Toerisme Beringen

  • door
toerisme beringen

Koolmijnlaan 203 
3582 BERINGEN 

011 42 15 52 
toerisme@beringen.be

http://www.toerismeberingen.be

Het toeristisch infokantoor van Beringen is gevestigd in het voormalig inkomgebouw van de steenkoolmijn van Beringen. De site is tegenwoordig gekend als be-MINE.
Kom gerust binnen voor toeristische informatie, een bezoek aan onze belevingsruimte of shop. Onze shop biedt allerlei streekproducten, fiets- en wandelkaarten en nog veel meer. Je kan je eigen cadeaupakket à la carte samenstellen. Wij maken er een presentabel verrassingsmandje van.

 

Weet je niet wat kiezen? Overweeg dan zeker onze geschenkbon. Wij voorzien een mooie cadeauverpakking en een overzichtslijstje met de deelnemende lokale handelaars.

 

Plan je een dagje uit? Een arrangement boeken is zo geregeld, een fiets huren is zo gepiept. Het wereldvermaarde fietsroutenetwerk ligt aan je wielen. Vanop be-MINE zit je zo op het Kolenspoor. Voor kilometers wandelplezier wijzen we je de weg. Langs de moskee en de mijnkathedraal of door de Vallei van de Zwarte Beek. Altijd de moeite waard. De tafelroute of multiculturele hapjestocht worden steeds ‘gesmaakt’, net zoals een bezoek aan het Mijnmuseum of de blauwbessenkwekerij ‘Blueberry Fields’. De Paalse Plas en het recreatieoord ’t Fonteintje zijn pareltjes die uitblinken in natuurpracht en kindvriendelijkheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X