Meteen naar de inhoud

Hotdog Jan

  • door
Hotdog Jan

Tervantstraat 250 
Paal 
011 18 83 03 
frituurhotdogjan@gmail.com 

Hotdog Jan

Van Hotdogkraam tot frituur

Enkele jaren geleden begon Jan Hotdogs te verkopen in zijn broodjeskraampje. Hij plaatste het voor zijn woning en probeerde elke dag opnieuw een broodje meer te verkopen. En… het werd een succes. Meer en meer vaste klanten begonnen toe te stromen en de menulijst werd al snel wat uitgebreid. Na twee jaar werd het kraampje iets te klein …

Sinds oktober 2016 verhuisde Jan naar binnen en Frituur Hotdog Jan werd een feit. Vanaf heden kan je bij ons smullen van heerlijke frietjes en verse broodjes. Hotdogs, Bicky burgers, belegde broodjes of heerlijke burgers bij Frituur Hotdog Jan vind je het allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X