Meteen naar de inhoud

Frituur Broodjes Rudi

  • door
rud

Paalsesteenweg 55/1

Beringen

011 420944

Rudi

rudi

Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse producten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succes voor elke frietliefhebber. Mijn vers bereide koude schotels en mijn Goofyburger zijn zowat gekend over heel Limburg en worden met veel smaak verorberd.

Ik zorg ervoor dat u elke dag kan genieten van onze typische Belgische friet en onze specialiteiten.
Een supersnelle en vriendelijke service, een eerlijke prijs en een propere zaak staan u op te wachten in de Paalsesteenweg 55/1, te Beringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X