Meteen naar de inhoud

Patje-construct

  • door
Patje Construct

Brelaarstraat 12
Paal

0497 78 88 55

info@patje-construct.be

Patje Construct

patjef

Vanaf zijn eerste werkdag zit Patje Construct in de stiel waardoor hij ondertussen meer dan 30 jaar ervaring heeft met allerlei bouwprojecten. U kunt op hem rekenen voor uw totaalrenovatie in Paal, regio Limburg of zelfs Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Vrijblijvende opmeting en offerte

Patje Construct is een aannemer die op vele vlakken thuis is en pakken ervaring heeft voor verschillende diensten:

Steeds met vrijblijvende opmeting en offerte.

Patje Construct heeft ervaring in alle vormen en weet wat de beste aanpak is van uw project. Na een eerste contact komt hij vrijblijvend langs voor een opmeting. Al snel krijgt u een offerte op maat toegestuurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X