Meteen naar de inhoud

Wintershoeve

  • door
wintershoevelogo

Rijselstraat 19 
Paal 
0496 28 08 78 
tinneclaes@hotmail.com 

Wintershoeve

wintershoeve

Wintershoeve Ijs in Beringen voorziet u van allerlei lekkers, recht van bij de boer. Van zuivelproducten tot honing puur vruchtensap, alle producten zijn vers bereid en komen rechtstreeks van de hoeve.

Verse voeding en ingrediënten rechtstreeks van bij de boer

Proeft u ook zo duidelijk het verschil tussen verse producten en voedingswaren uit de winkel? Winterhoeve Ijs in Beringen maakt er zijn missie van om liefhebbers van verse voeding te voorzien van producten waarbij u de versheid proeft.

Wintershoeve Ijs brengt u verse zuivelproducten, recht van bij de boer. U kan terecht in de winkel te Beringen voor verse karnemelk, volle of magere koemelk, hoevemelk en hoeve ijs, verse boter en room en een heuse kaasschotel.

Daarnaast verkopen ze ook eieren, heel smaakvolle honing, asperges, aardbeien, appels ,…

Ook voor bereide gerechten, boordevol verse ingrediënten rechtstreeks van de boerderij, kan u er terecht. Wintershoeve Ijs staat voornamelijk bekend om de heerlijke ijstaarten. Genieten kan u hier ook van een lekkere Brusselse wafels, een smeuïge chocomousse of rijstpap, een lekkere fruit yoghurt of verse platte kaas, of een pannenkoeken met echte Loonse stroop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X