Meteen naar de inhoud

Atelier Mint

  • door

Atelier Mint – Daisy Corten

daisy@ateliermint.be

+32 498 07 83 62

 

daisy@ateliermint.be

www.ateliermint.be

www.facebook.com/ateliermint.be 

www.instagram.com/_ateliermint_ 

Met Atelier Mint inspireer ik je graag tot een creatieve doe-ervaring om tot je eigen woonaccessoires te komen. Ik hou er van om van een huis je thuis te maken. En hoe kan dat beter dan met handgemaakte decoratie items? Dit moment van creëren, van inspiratie opdoen, gelijkgestemden ontmoeten en vanuit de essentie beleven, organiseer ik in de vorm van workshops, doe-het-zelf pakketten en materialen. Dankjewel om samen met mij het thuisgevoel in en vanuit Beringen te versterken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X