Meteen naar de inhoud

Groomer

  • door

Groomer 
Wisselstraat 90 
Paal 
011 39 21 21 
info@groomer.be 

Groomer

We verwelkomen jullie graag bij Groomer, Wisselstraat 90 Paal-Beringen.


Elke hond of kat wil er op z’n best uitzien! Daarvoor kan je bij Groomer terecht, want wij verwennen jouw lieveling met een aangepaste behandeling. Van een eenvoudige wasbeurt tot een uitgebreide trimbeurt, van het showklaar maken van uw hond tot een speciale vachtbehandeling bij problemen of een heus wellness arrangement!


Via Groomer webshop verkopen we verzorgingsproducten voor huisdieren. Waar het ook maar kan kiezen we bij Groomer altijd voor 100% natuurlijke producten, niet getest op dieren en liefst vegan of van lokale oorsprong.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X