Meteen naar de inhoud

in balans bij Elfi

  • door
Elfi

Wilbroek 25 
Paal 
0472 26 96 73 
Info@inbalansbijelfi.be 

www.inbalansbijelfi.be

Elfi

Wil jij eindelijk verlost zijn van jouw acne, psoriasis, eczeem, droge huid,…? Wil jij op een natuurlijke manier de strijd tegen je rimpels verbeteren? Al alles geprobeerd om enkele (of veel) kilo’s afslanken zonder succes? Dan ben je bij ‘In balans bij Elfi’ aan het juiste adres.

In balans bij Elfi zoekt samen met jou naar de oorzaak van jouw huidprobleem zodat we gericht aan huidverbetering werken en helpt je graag om je juist gewicht te bereiken.

Ze coacht je met natuurlijke producten en gezonde voeding naar een mooie huid. Op deze manier breng je ook je lichaam 100% in balans. Dat zie je niet alleen, dat voel je ook!

Wil jij ervoor gaan? Een huidkuur van 2 maanden geeft je huid een echte boost. We nemen je voeding en leefstijl onder de loep en kijken welke kleine aanpassingen we kunnen maken om jouw huid en lichaam weer in balans te krijgen.

Efficiënt gewichtsverlies? In een mum van tijd ben je verlost van die vervelende extra kilo’s. Hier hoort uiteraard meer bij dan enkele afspraken. Nadat je op gewicht bent, wordt je kosteloos nog 12 maanden begeleid zodat je je droomgewicht kan blijven houden.

 

Zoek het niet te ver! Koop lokaal! Bedankt voor jullie vertrouwen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X