Meteen naar de inhoud

Château Gâteau

  • door
Château Gâteau

Rijsselstraat 11 
Paal-Beringen 

info@chateaugateau.be 

Chateau Gateau

chateau gateau
‘Problemen bestaan niet, enkel uitdagingen’ zeggen wij bij Château Gâteau, dus wij vatten de koe bij de horens en doen ons best om in deze wat moeilijkere tijden al onze lieve klanten toch zo goed mogelijk te blijven bedienen en onze gezelligheid tot aan jullie ontbijttafel te krijgen! 😊
Daarom bieden we tot nader order de mogelijkheid om een luxe-ontbijtmand te bestellen voor ophaling in Paal tijdens het weekend. Ook hebben we zoete knutselboxen voor de kids en kleinere gedecoreerde taarten opgenomen in ons aanbod, om in beperkte kring van te kunnen smullen.
Want hoe klein ook – a party without cake is just a meeting! 🙂
Hopelijk kunnen we iedereen na deze bizarre periode snel opnieuw verwelkomen in ons nostalgisch ontbijthuisje voor een gezellig royaal ontbijt met familie en vrienden, en natuurlijk op onze zoete workshops!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X